top of page
20200508_090956670_iOS_edited.jpg

Mijn werkwijze

Uren praten... ik geloof er niet zo in. Jarenlange trajecten... ik geloof er niet zo in.

 

Ik ben ervan overtuigd dat verandering alleen maar kan komen als je het zelf ook kunt voelen. Als de inzichten ook echt vanuit jou komen. 

Aan de slag met de kern

Wat maakt dat jij je zo voelt? Wat maakt jouw probleem, jouw probleem? Daar gaan we mee aan de slag.

Wat is psychodynamische therapie?

We zetten jouw onbewuste in beweging. Dat betekent dat we op een dynamische, effectieve manier aan de gang gaan met de kern achter jouw probleem. Ik zet daarbij verschillende therapeutische en coachende technieken in. 

Onbewust

Jouw probleem is vaak geen keuze. Je wil niet verdrietig, boos, moe, of wat dan je probleem ook is, zijn. Daarom werk ik vooral op onbewust niveau. Aangezien  95 % van ons gedrag onbewust is, heeft het ook het grootste effect als veranderingen en in inzichten op onbewust niveau plaatsvinden. 

Ik loop met je mee

In sessies begeleid ik jou om inzichten te krijgen die ergens in jouw onbewuste zijn opgeslagen. Jij gaat een weg van persoonlijke groei belopen en ik loop naast je. Je hoeft het niet alleen te doen. 

"Angela is een enorme hulp voor mij geweest. Ze heeft de gave dat ze overal doorheen kan prikken.

 

Zij stelt de juiste vragen, waardoor ik mezelf de antwoorden kon geven en de goede keuzes kon maken. Angela is een topper!"

"Jammer dat ik nu pas kennis heb gemaakt met deze vorm van therapie. Dat had ik 30 jaar terug ook goed kunnen gebruiken.

 

Veel inzicht gekregen in mijn eigen gedachtegangen en ingesleten gewoontes."

Hoe kan je aan de slag?

Er zijn meerdere manieren waarop je aan de slag kunt met jouw persoonlijke groei bij Gelukkig jezelf. Namelijk, door een een 1-op-1 traject met live sessies óf door één van de prachtige online cursussen die zo zijn gemaakt dat het nauwelijks te onderscheiden is van live sessies. 

Inmiddels heb ik ruim 3500 cursisten geholpen in hun persoonlijke proces. Elke cursus bevat verschillende manieren om aan de slag te gaan met innerlijk werk op een diepgaande, veranderende manier in jou. Op jouw eigen tempo, want je hebt onbeperkt toegang tot al mijn cursussen na aankoop. 

Dus is een 1-op-1 traject om welke reden dan ook, niet haalbaar voor jou. Kijk dan echt eens naar mijn online cursussen. Er zijn altijd een aantal cursussen beschikbaar waar je direct mee kunt starten. 

Het 1-op-1 traject

Intake

We beginnen met een intake sessie. In deze sessie kijken we waar je nu staat en waar je tegenaan loopt.

 

Vervolgens stellen we een doel vast waar we in jouw traject naar toe gaan werken. 

Vervolgsessies

In de vervolgsessies zorg ik ervoor dat je meerdere inzichten krijgt waardoor er verandering plaats kan vinden.  Dit gaat van een familie opstelling tot hypnotherapie. Wat bij jou past, op dat moment.

In gemiddeld 8 tot 12 sessies bereiken mijn cliënten hun doel. 

Tussen de sessies door

Ik ben helaas geen tovenaar... 

Tussen de sessies door moet jij zelf aan de slag. Daarom krijg je soms huiswerk of een oefening mee. 

40 % van wat we doen vindt plaats tijdens de sessies. 60 % na de sessie. 

Afronding

Zoals in ieder traject bij Gelukkig jezelf, komt er een moment dat jij even niet meer weet waar we deze sessie aan moeten werken.

YES! Dat betekent dat we gaan afronden. Jij heb jouw doel bereikt of bent er zo dichtbij dat meerdere sessies overbodig zijn. 

PRaktische informatie

Ga je een traject aan bij Gelukkig jezelf, dan is het belangrijk dat sessies eens in de twee weken plaatsvinden om het beste uit jouw traject te halen. 

Sessies vinden plaats in Zevenaar, in mijn praktijk, op donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.30 uur. 

Houd hier dus rekening mee als je een traject aangaat, ook wat betreft jouw eigen werk. 

(Avonden en andere dagen zijn niet mogelijk)

Helaas heb ik altijd een wachtlijst. Stuur mij gerust een mail om te weten wanneer je aan de slag zou kunnen.

Luister de gelukkig jezelf podcast

Gelukkig jezelf podcast nieuw (1).png

In mijn podcast geef ik tips en opdrachten om een stukje gelukkiger jezelf te worden. Eigenlijk zijn het bijna mini-cursussen die ik weggeef. 

Dus wil je (nog) meer stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Luister dan vooral de Gelukkig jezelf Podcast.

bottom of page