top of page

Over mij

Ik kwam maar niet verder...

 

Ik kan goed praten over wat ik denk en voel... maar steeds als ik ergens tegenaan liep en hulp hiervoor zocht, kwam ik niet echt verder. Het praten luchtte mij vaak eventjes op, maar verandering was er maar even.

Totdat ik bij een psychodynamisch therapeut kwam. En toen wist ik het, dit wil ik ook voor mensen kunnen betekenen. 

Mijn missie is om jou gelukkiger jezelf te laten zijn. En dat doe ik door jouw onbewuste in beweging te brengen. Dus voor uren praten en jarenlange trajecten ben je bij mij niet aan het goede adres.

 

Wil je actie en verandering? Wil je nu écht eens aan de slag? Dan ben je van harte welkom! 
 

"Ik wilde je nog even laten weten dat ik het echt als een hele fijne sessie heb ervaren. Ik zei het net al tegen je, maar ik voel zeker al meer rust over me heen. Ik voelde me ook super vertrouwd en veilig bij je! 

Je voelt echt als een steun in deze periode. Super fijn!! 

ANgela%20van%20Dinther_edited.jpg

Even voorstellen... 

Hi, Ik ben Angela van Dinther. 

 

Naast psychodynamisch therapeut en coach, ben ik moeder van twee jongens en stiefmoeder van twee jongens. Samen met mijn vriend en ons mooie samengestelde gezin wonen wij in ons droomhuis in Zevenaar. Waar mijn praktijk ook aan huis gevestigd is, erg fijn. 

Carrièreswitch

Na jarenlang als manager mensen te hebben opgeleid, gecoacht en begeleid, wist ik zeker dat ik hierin verder moest gaan. Maar hoe spannend was dat! Ik had een goede baan in online marketing en dan is het roer omgooien wel een hele grote stap. Tenminste, zo voelde dat destijds. Maar nu kan ik met zekerheid zeggen dat het roer omgooien de beste beslissing is geweest die ik heb genomen.

Ik ben de opleiding tot Psychodynamisch therapeut begonnen en gestart met mijn praktijk. 

 

Mijn eigen ervaring
Voor verschillende redenen, o.a. burn-out en scheiding, heb ik in het verleden hulp gezocht. Maar steeds kwamen de problemen, mijn overtuigingen en mijn onzekere gevoel weer terug. Totdat ik bij een psychodynamisch therapeut kwam. En toen wist ik het, dit wil ik ook voor mensen kunnen betekenen. Uren praten, dat kon ik namelijk wel. Maar zij gaf mij inzichten waarvan ik het bestaan niet wist en waardoor ik écht verder kon. 

En dát is dus precies wat ik ook voor jou wil betekenen. Elk traject waar iemand weer gelukkig zichzelf wordt, word ik ook weer gelukkiger van. Prachtig! 

Luister de gelukkig jezelf podcast

Image2.jpg

In mijn podcast geef ik tips en opdrachten om een stukje gelukkiger jezelf te worden. Eigenlijk zijn het bijna mini-cursussen die ik weggeef. 

Dus wil je (nog) meer stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Luister dan vooral de Gelukkig jezelf Podcast.

bottom of page