top of page
Kinderen met capes

Kindercoaching

Hoe moeilijk is het om ineens in de grote wereld te leven? Iedere ouder ziet zijn kind het liefst gelukkig, maar soms kan het zijn dat een kind niet helemaal lekker in zijn/haar vel zit.

Bijvoorbeeld het kind wil niet meer naar school, is bang om te falen, heeft moeite met spelen met andere kindjes, heeft een ‘vol’ hoofd, heeft last van driftbuien, heeft weinig zelfvertrouwen of motivatie of het is erg verdrietig om bepaalde redenen. Herken je dit in jouw kind?

Tijdens kindercoaching ga ik samen met jouw kind aan de slag om zich weer lekker te voelen, te kunnen genieten van het kind zijn. De antwoorden zitten in het kind zelf en daar kan ik hem of haar bij begeleiden. Samen begeleiden we het kind naar een blijer gevoel met meer zelfkennis en zelfvertrouwen. Het kind leert zijn eigen handelen en denken positief te beïnvloeden.

Mijn werkwijze

In het eerste gesprek maak ik kennis met het kind én (beide) ouder(s). Dit is een intakegesprek waarin we vaststellen wat de hulpvraag is en wat het doel is waar we naar toe gaan werken.

Alléén bij het intakegesprek is één of beide ouders aanwezig, de vervolgsessies zullen alleen met jouw kind worden gevoerd. Indien nodig, zal ik een extra sessie met één of beide ouders inplannen om stappen te zetten. Want jouw kind heeft ook jouw hulp als ouder nodig om stappen te kunnen zetten.

Voor wie?

Ik coach kinderen vanaf een jaar of 8 t/m 18, op een manier die afgestemd is op de leeftijd.

Ben je benieuwd of ik jouw kind kan helpen? Neem gerust contact met mij op!

bottom of page