top of page

Direct aan de slag?

Hypno's & visualisaties

Hypnotherapie klinkt spannender dan dat het is. Tijdens een hypno-sessie, visualisatie, meditatie of hoe je het ook wil noemen, breng ik jou in diepe ontspanning, waardoor ik tegen jouw onbewuste kan praten.

95 % van alles wat we doen is onbewust. Dus op het moment dat je verandering aan brengt in jouw onbewuste, zal je dat merken in jouw gedrag, gevoel en gedachten. In jouw hele zijn. 

Inmiddels heb ik een aantal hele mooie hypno's voor jou klaar staan met verschillende doelen. Bijvoorbeeld voor meer zelfvertrouwen of het toelaten van emoties. 

Na aanmelding krijg je onbeperkt toegang en kan je luisteren zo vaak als je wil. Een mooie manier om weer een stap te zetten in jouw persoonlijke groei. 

ONTSPANNING VISUALISATIE (Instagram-bericht) (1).jpg

Ontspanning

Ontspannen is geen luxe, maar een must. Zowel fysiek als mentaal is het noodzakelijk om regelmatig écht te ontspannen. En dat kan, met deze super fijne ontspanningsvisualisatie. (Nú met GRATIS ochtendvisualisatie)

Tijdens deze visualisatie hoef je alleen maar mijn stem te volgen en kom je in volledige ontspanning. Door deze volledige ontspanning kan ik tegen jouw onbewuste praten, daar waar alles wat je doet, vindt en voelt zit opgeslagen en kom je volledig tot rust!

Gun jij jezelf echte ontspanning? Meld je dan snel aan.

Kopie van Ongewenste gedachten hypno (2).jpg

Meer zelfvertrouwen

Deze hypno-sessie, visualisatie of meditatie, hoe je het ook wil noemen, helpt jou om een boost te geven aan jouw zelfvertrouwen.

Tijdens deze visualisatie hoef je alleen maar mijn stem te volgen en kom je in volledige ontspanning.

Door deze volledige ontspanning kan ik tegen jouw onbewuste praten, daar waar alles wat je doet, vindt en voelt zit opgeslagen. Dus ook jouw onzekerheid. 

Geniet van dit klein half uurtje voor jezelf. Laat je meenemen door mijn stem en geef jouw zelfvertrouwen een zetje in de goede richting.

Kopie-van-Kopie-van-Ongewenste-gedachten-hypno.jpg

Spanning loslaten

Heb jij regelmatig last van spanningen, stress of voel je een bepaalde druk? Wees je er ten alle tijden bewust van dat dit jou iets wil zeggen en dat je iets mag veranderen in jouw leven zodat jij meer rust mag ervaren.

 

Deze hypno-sessie helpt je hierbij. Je gaat naar volledige ontspanning om vervolgens te leren hoe je spanning kan laten wegvloeien.

Kopie van Ongewenste gedachten hypno (1).jpg

Emoties toelaten

Ben jij iemand die het lastig vindt om emoties toe te laten? Uit jij het bijvoorbeeld eerder in boosheid dan dat je jouw kwetsbaarheid laat zien?

Emoties mogen er zijn. En ik kan je dit nu vertellen, maar ik heb liever dat je zelf ervaart dat ze er mogen zijn en dat het je helpt om emoties er te laten zijn. Je bent dichterbij jezelf en meer jezelf zodra je emoties kunt toelaten.

In deze hypno van ruim 30 minuten neem ik jou mee om hierin een stapje te maken. Allereerst starten we met een stukje ontspanning en daarna gaan we even op 'reis' in jouw herinneringen.  Tijdens de hypno sessie geef ik verschillende suggesties die jouw onbewuste kan oppakken en meenemen in jouw dagelijks leven.

Ongewenste gedachten hypno.png

Ongewenste gedachten

Laat jij je meenemen door ongewenste gedachten? Merk je dat jouw gedachten, vooral over jezelf of over jouw leven, vaak negatief zijn? Word je er moe van?

Dat snap ik. En direct het goede nieuws, je kan, mag en gaat ermee aan de slag in deze hypno-sessie.

Ongewenste of negatieve gedachten kunnen enorm vervelend zijn en kosten ontzettend veel energie. In deze hypno neem ik jou mee om deze gedachten los te laten.

Allereerst starten we met een stukje ontspanning en daarna geef ik je een opdracht. Een opdracht aan jouw onbewuste, die jij na de hypno heel bewust kunt inzetten.

Hypno zelfliefde en vertrouwen.jpg

Zelfliefde & vertrouwen

Wil jij meer vertrouwen? Gun jij het jezelf om liever te zijn voor jezelf? Dan is deze hypno echt iets voor jou. 36 minuten pure ontspanning... gewoon even dat momentje voor jezelf én daarbij ook nog eens stappen zetten in jouw persoonlijke groei.

Herhaal deze hypno zo vaak als je kan en wil om het beste resultaat voor jezelf eruit te halen. Je krijgt onbeperkt toegang.

En bedenk goed; ieder stapje dat je zet, is er één!  Gun jezelf de stapjes die je zet. Jouw onbewuste heeft herhaling van iets nieuws nodig. Laat deze hypno bijdragen aan een leven voor jou met meer zelfliefde en vertrouwen.

bottom of page