top of page

Ontmoet ik jou hier?

LIVEsessieS

Regelmatig geef ik prachtige live groepssessies en ademcirkels in Zevenaar. Soms zelfs in combinatie met een cacao ceremonie. Een groepssessie of ademcirkel is eigenlijk niets anders dan een individuele sessie maar dan in een kleine, veilige groep, waarbij je de kracht van het samenzijn voelt en meewerkt in jouw proces. Ik geloof (door eigen ervaring) in de kracht van delen en samenzijn. Lees snel verder en ik hoop je snel te ontmoeten.

Kaarsen

Groepssessies

Meerdere keren per jaar geef ik een sessie voor een kleine, intieme en vooral veilige groep op een hele fijne locatie. Elke sessie zal een eigen thema hebben. Zo kan het zijn dat we aan de slag gaan met het loslaten van iets, jezelf omarmen of innerlijk kind. In een groepssessies mág je delen, het hoeft niet. Zie deze ochtend, middag of avond echt als een cadeautje voor jezelf. 

Image by Daniele Levis Pelusi

ADEMCIRKEL

Ademwerk heelt diep van binnen! Ervaar het zelf.

Een ademcirkel is eigenlijk niets anders dan een individuele ademsessie maar dan in een kleine, veilige groep, waarbij je de kracht van het samenzijn voelt en meewerkt in jouw proces. 

We starten de ademcirkel met een korte meditatie en het zetten van een intentie. En vervolgens gaan we door naar een verbonden ademhaling. Door verbonden ademhaling creëer je een diepere ruimte in je lichaam. Je verwerkt vastzittende pijn, spanning en stress, waardoor de emotionele bagage die je met je meedraagt vermindert of zelfs verdwijnt. Dit resulteert in een letterlijke en figuurlijke ademruimte, waardoor je meer lucht krijgt om vrijer te leven!

We eindigen de cirkel met een integratie gedeelte, waarin alle inzichten mogen landen en je in volledige rust even blijven liggen. Zie ik jou bij één van mijn ademcirkels?

Cacao ceremonie

Cacao opent je hart. En dan bedoel ik niet die lekkere repen chocola uit de supermarkt. De pure rauwe ceremoniële cacao wordt niet voor niets het medicijn van de liefde genoemd. Cacao zit vol met gunstige ingrediënten, zoals magnesium en antioxidanten en verschillende liefdeschemicaliën - die de spieren en weefsels ontspannen. Waardoor laagjes die je om je hart hebt gebouwd kunnen loslaten. De cacao helpt je om dichter bij jezelf te komen en in combinatie met de meditaties en oefeningen in de cacao ceremonie geeft dit mooie inzichten in jezelf en jouw leven.. 

In een cacao ceremonie mag je je hart openen, voor jezelf en voor jouw leven. Samen gaan we in een klein groepje naar pure ontspanning en krijg je inzichten waar je weer mee verder kan. Echt een cadeau om te ervaren. 

Zijn er geen sessies of cirkels beschikbaar?

Live groepssessies, ademcirkels en cacao ceremonies zijn heel snel volgeboekt. Daardoor kan het voor komen dat je nét te laat bent. 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan jouw gegevens achter via de onderstaande button. 

bottom of page