top of page

Doorbreek jouw patroon

Ik paste me continu aan iedereen aan, luisterde niet naar mijn eigen gevoel en liep mezelf voorbij zonder dat ik het door had. Wat resulteerde in boosheid. Soms zo ineens. Waar ik dan daarna weer flink van baalde en mezelf om afwees. En niet een beetje ook... 😩


Dit was mijn patroon, ik denk wel het merendeel van mijn leven.


De systemische opstelling Patronen doorbreken, zoals je deze leert in mijn online cursus Patronen doorbreken, heeft mij énorm geholpen om dit patroon te doorbreken. Ik kwam erachter dat ik dit allemaal met meerdere redenen deed. En voelde ook wat ik mezelf tekort deed. Dat was pijnlijk en confronterend, maar uiteindelijk ook heel helpend. Want dat wilde ik écht niet meer.


Vanaf het moment dat ik de opstelling had afgerond, was ik me élke keer weer bewust van mijn patroon als ik er midden in zat. Ik stopte allereerst met mezelf afwijzen om mijn boosheid... Wat al een hele grote winst was. Daarna merkte ik dat het beter en beter ging om te luisteren naar mezelf en te doen wat voor mij goed voelde.


Onder ieder patroon zit een verhaal met triggers.

Wat maakt dat je in jouw patroon zit?

Waar wil je eigenlijk naar toe?

Waar ga je naar toe?

Wat doe je jezelf tekort als je dit patroon blijft herhalen?


Het is één van mijn meest populaire cursussen, terwijl ik er niet tot nauwelijks over deel.


Het is een cursus waarin ik dat doe wat ik eigenlijk vrijwel in ieder traject in mijn praktijk ook doe. Alleen jij kan het onbeperkt herhalen als je de cursus aanschaft én ook nog eens voor de helft van de prijs.


In de cursus Patronen doorbreken ga je door middel van een systemische opstelling (ja, net als een familie opstelling waar je vast wel eens van hebt gehoord) naar jouw patroon kijken. Stapje voor stapje neem ik jou mee in een reisje door jouw (hardnekkige, vaak energievretende en negatieve) patroon heen.


Wat je krijgt...


💚Je krijgt onbeperkt toegang

💚 Je volgt de cursus wanneer, waar en hoe vaak je wil

💚 Je kunt het op elk (beperkend) patroon toepassen

💚 Je krijgt inzicht in jezelf, zodat je dichterbij jezelf komt

💚 Je wordt je bewust van elke trigger, zodat je het patroon kunt doorbreken

💚 Je krijgt 5 lessen én een bonus-les!84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page