top of page

Leef jij jouw leven?

We leven allemaal in verschillende systemen. Eén van deze systemen is jouw gezin van herkomst. Vanuit dat systeem heb je van alles geleerd, gehoord, gevoeld, meegemaakt en meegenomen. En in dat systeem heb jij een eigen plek. Maar sta jij wel op jouw eigen plek?


Als je niet op jouw eigen plek staat, zal je merken in jouw leven dat jouw leven als het ware 'niet stroomt'. Je bent zoekende, je zit niet lekker in je vel of je weet soms even niet wat je met jezelf aan moet. Je voelt emoties waarvan je niet snapt waar ze vandaan komen, je gedraagt je op manieren waar je later van baalt en jezelf om afkeurt en ga zo maar door.


In jouw leven is het belangrijk dat je jouw plek inneemt. Jouw plek in jouw systeem. Er is maar één juiste plek.


Er zijn heel veel verschillende redenen, als we vanuit systemisch werk kijken, waardoor jij niet op jouw plek staat. Het kan zijn dat je voor één van jouw ouders bent gaan zorgen, het kan zijn dat je een oordeel hebt over je ouders om iets wat je hebt gemist als kind, het kan zijn dat je onbewust iets aan het dragen bent voor iemand uit jouw systeem.


In een systemische opstelling krijg je inzicht in de dynamieken en verstrikkingen in jouw systeem. Waar loopt het niet lekker? Welke plek neem jij in? Welke patronen zijn er zichtbaar? Waar komen deze vandaan?


In de cursus Leef jouw leven ga je aan de slag met verschillende manieren van systemisch werk. Deze cursus helpt jou inzicht, begrip en acceptatie te krijgen voor jezelf, zodat jij meer jouw leven kunt gaan leven.


Een bijzondere cursus, waarin ik jou stapje voor stapje mee neem naar jouw geschiedenis, jouw plek én jouw leven.
117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page