top of page

En nu alleen verder...

Ooit begon het zo mooi, je was verliefd en hij was de prins op het witte paard voor jou. Alles was leuk en gezellig. Samen waar jullie gelukkig. Maar tot je grote verdriet krijgen jullie na een tijdje steeds meer ruzie, de liefde verdwijnt en je leeft verder als broer en zus. Je hebt alles geprobeerd maar je ziet geen andere uitweg meer dan uit elkaar gaan. En nu… nu ga je alleen verder. En dat is heel alleen.


Het sprookje eindigt Samenwonen, kinderen krijgen en ze leefden nog lang en gelukkig. Het toekomstplaatje wat je ooit in je hoofd had, is voorbij en komt niet meer terug. In ieder geval niet op dezelfde manier. En dat doet pijn. Zoals het was, zal het niet meer zijn en je hebt zo je best gedaan.


De rollercoaster van emoties Tijdens en na een scheiding komen er veel emoties omhoog. Want scheiden is afscheid nemen en afscheid nemen is moeilijk. Je emoties gaan alle kanten op. Je twijfelt aan jezelf, je zelfvertrouwen heeft een deuk opgelopen en misschien weet je soms niet meer hoe je hier bovenop komt, ook al ben je misschien wel heel opgelucht dat de knoop is doorgehakt. Dat een goede beslissing is geweest, dat weet je diep in je hart wel, maar nu moet je alleen verder.


Je hoeft het niet alleen te doen Waarschijnlijk heeft iedereen om je heen wel een mening erover en geven ze goedbedoelde adviezen waar je op dat moment niet zoveel mee kan. Of begrijpen ze jou niet. En dat geeft je alleen maar een eenzaam gevoel.


Soms kan het helpen om even bij iemand je hart te luchten. Om weer balans te vinden in je eigen leven en opnieuw balans in je ouderrol, die ook veranderd is.


Aandacht voor jou Hoe kan je nu omgaan met al deze emoties? Hoe kun je je negatieve gevoelens richting je ex loslaten? Hoe kan je je weer jezelf voelen en balans krijgen in je leven?

Ik kan je helpen om die balans weer terug te vinden, om weer in jezelf te geloven.


In gemiddeld 4 tot 8 sessies help ik je verder in jouw proces tijdens of na jouw echtscheiding.

Gelukkig jezelf is gespecialiseerd in alle hulpvragen met betrekking tot echtscheiding, uit elkaar gaan, stiefouderschap en samengestelde gezinnen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen/jongeren.


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page