top of page

Hoe ademwerk helpt bij keuzes maken...

De afgelopen weken maakte ik "life changing" keuzes waarbij breathwork of ademwerk mij enorm heeft geholpen... keuzes die moeilijk en mooi tegelijkertijd waren. (Wij kochten ons droomhuis 😱 - Zie ook mijn laatste reels op instagram)


Vind jij het lastig om keuzes te maken? 

En zo ja, wat maakt het dan lastig?

Is het de mening van anderen?

Luister je niet naar jouw gevoel?

Of is het iets anders?


Ik neem je even mee in mijn proces van keuzes maken afgelopen weken. 

Misschien herken je jezelf er wel in... 


Keuzes maken is bijna als een soort stappenplan namelijk:


1. Ik zie iets en ik ben super enthousiast. Mijn hart zegt voluit JA!


2. Dan gaat mijn hoofd zich ermee bemoeien:"Kan dat wel?" "Is het wel verstandig?""Beter van niet om 484272 redenen"

En dan nog alle opmerkingen van anderen die mijn gedachtenstroom nog meer aan laten gaan.


3. Dan blijf ik ermee mee bezig, want mijn gevoel zegt JA en mijn hoofd laat me twijfelen. Het laat me niet los en uiteindelijk ben ik veel energie en tijd kwijt aan twijfelen, piekeren etc. Terwijl ik het antwoord diep van binnen allang weet. 


Herkenbaar?


Tijdens dit hele proces doet mijn ademhaling mee. Hoge ademhaling op momenten dat ik me druk maak of het wel de goede keuze is. Diepe, relaxte ademhaling op het moment dat mijn hart JA schreeuwt en ik er naar luister. En vele momenten van adem inhouden tijdens spannende momenten bij het ontvangen van mailtjes of telefoontjes bijvoorbeeld. 


Want hoe je ademt, zo leef je.

En hoe je leeft, zo adem je. 

Ja... denk daar maar eens over na. 

Heb jij stress? Dan adem je hoog, snel of onrustig.

Ben jij relaxed? Dan adem je traag, diep of relaxed.

En andersom!


Jouw ademhaling heeft zo'n grote invloed op hoe je erbij zit en andersom. 

Dus ook in het maken van (moeilijke en/of grote keuzes)


Maar wat als je je dan eens focust op niets anders dan je ademhaling. En je je voorstelt dat je luistert naar je hart. Wat dan? Welke keuze zou je dan maken? 🙏


Dit heb ik meerdere keren toegepast afgelopen weken. Steeds weer terug naar de basis: ADEM! 


Wil jij ervaren wat jouw adem voor en met jou kan doen?

Dat kan! 

Speciaal voor jou heb ik een hele mooie online ademsessie opgenomen. 

Eentje die je thuis helemaal veilig kunt volgen. 

Eentje die inmiddels al gevolgd is door ruim 100 mensen (zie reviews onderaan deze blog)


Je krijgt onbeperkt toegang. Ik neem je een uur lang mee in een verbonden ademhaling. Stapje voor stapje op een liefdevolle manier. Het is een sessie waarin jij mag (door)voelen, loslaten, jezelf mag omarmen, zelfliefde mag laten groeien en wat je ook nog meer mag ervaren tijdens deze sessie. 


Ademwerk heeft mij echt enorm geholpen op vele vlakken. Ik sta (nog) relaxter in het leven, ik voel me vrijer en het is dé perfecte tool voor mij op momenten dat ik het even lastig heb. Want onze ademhaling is er altijd en zodra je daar iets in aan kunt passen; pas je dus aan hoe je in het leven staat. 


Nou, deze blog is al veel te lang geworden.. en eerlijk, ik kan nog uren over ademwerk doorpraten. Maar voel zelf maar of je de online ademsessie mag gaan volgen. Volg jouw hart! 💓

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page