top of page
Zonder titel (1640 x 500 px).png

Voel jij je machteloos als ouder als je jouw kind ziet worstelen met zijn of haar gedachten? 

Ik heb 4 jongens in huis in de leeftijden 3 tot 11 jaar. En toen de oudste 8 werd, merkte ik direct aan hem dat hij regelmatig druk in zijn hoofd was over van alles en nog wat. Van een spreekbeurt tot een vriendje die iets had gezegd wat hij lastig vond. 

Vanaf ongeveer 8 jaar gaat een kind gedachten ontwikkelen. Niets is zo fijn als een kind zelf dan ook begrijpt wat die gedachten zijn en hoe je er ook invloed op kunt hebben.

Dit leer ik jouw kind in de cursus 

Love your Mindset KIDS. 

Love your Mindset kids

 • Onzekerheid?
 • Onrust in het hoofd?
 • Boos of geïrriteerd?
 • Zenuwen?
 • Faalangst?
 • Beren op de weg?
Herken jij dit bij jouw zoon of dochter?
In Love your Mindset KIDS leer ik jouw kind in 4 laagdrempelige positieve lessen wat helpende en onhandige gedachten zijn en hoe gedachten invloed hebben op het gedrag. 
 
Maar vooral ook, wat je er zelf aan kunt doen. 

Online cursus
Love your mindset kIDS

Direct starten

€ 79,-

nú voor 39

Een online cursus waarin jouw kind volledig zelf aan de slag kan met zijn of haar gedachten. 

In 4 lessen neem ik jouw kind stap voor stap mee naar helpende gedachten door middel van video's en een digitaal werkboek.

P.s. Ook erg leuk om samen te doen, want ook volwassenen kunnen hier zeker wat van leren :) 

Ontwerp zonder titel (14).png

Wat maakt deze cursus de moeite waard?

scan00423.jpg

Stap voor stap neem ik jouw kind mee naar positieve gedachten en vooral leer ik jouw kind hoe het zelf ermee aan de slag kan gaan. Ontzettend mooi om deze cursus als ouder en kind samen te doen.

scan00423.jpg

De cursus bestaat uit 4 lessen. Iedere les bevat een video waarin op een duidelijke, positieve manier de lesstof wordt uitgelegd. Deze lesstof wordt zowel in de video als in tekst gegeven, zodat het voor iedereen goed te volgen is.

scan00423.jpg

Bij deze cursus hoort bij iedere les een opdracht uit het werkboek. Dit werkboek kun je eenvoudig downloaden en printen, zodat jouw kind(eren) ermee aan de slag kan. En nogmaals, super leuk om samen te doen! Want ook volwassene kunnen hier veel van leren!

scan00423.jpg

Wat mij betreft zou iedere basisschool deze lesstof in het basispakket moeten hebben. Het had mij in ieder geval enorm kunnen helpen toen ik klein was. En ik hoop dat dit voor jouw kind(eren) net zo mag werken.

Dit is wat je krijgt...

Ontwerp zonder titel (14).png
 • Een introductie les en 4 lessen in een online leeromgeving
   

 • Iedere les zowel in video als in tekst te volgen. Zodat het voor iedereen makkelijk te volgen is. 
   

 • Een werkboek met opdrachten die bij de lessen horen
   

 • Onbeperkt toegang, zolang mijn platform bestaat
   

 • Zo vaak te herhalen als je wil, dus de cursus kan steeds weer opnieuw gevolgd worden als het nodig is
   

 • Fijn om samen te volgen en samen met jouw kind op deze manier naar gedachten te kijken en er samen van te leren

Waarom love your mindset kids?

Na vele kinderen in mijn praktijk te hebben geholpen, mijn eigen ervaring als moeder én het grote succes van mijn cursus Love your Mindset, wist ik direct dat ik deze cursus ook voor kinderen moest ontwikkelen.

Omdat ik het ieder kind gun om minder te worstelen met zijn of haar gedachten. Ik denk, als ik vroeger had geleerd wat je in de cursus leert, het mij enorm had geholpen in mijn onzekerheid destijds. 

Ik hoop dat jouw kind er veel van leert, maar vooral ook de cursus met veel plezier volgt. Want ook daarvoor is de cursus opgezet. 

Praktische informatie

Kopie van Zonder titel.png
Kopie van Zonder titel.png
Kopie van Zonder titel.png
Kopie van Zonder titel.png

Na aankoop van een ticket op cursussen.gelukkigjezelf.nl  ontvang je binnen 10 minuten persoonlijke inloggegevens per mail.

Let op: Check je spam inbox 

Jouw zoon of dochter kan direct starten met de cursus, wanneer, waar en hoe vaak hij/zij wilt. 

Met deze persoonlijke inloggegevens krijg je onbeperkt toegang. Zolang mijn platform bestaat, heb je toegang tot deze cursus. 

Het digitaal werkboek is direct te downloaden. Zorg dat je deze uitprint voordat jouw kind aan de slag gaat. 

Ontwerp zonder titel (15).png

Love your mindset kids met de hele klas volgen?

Dat kan natuurlijk! Er zijn al meerdere klassen van zowel basisscholen als middelbare scholen die deze cursus hebben gevolgd. Dus daarvoor is de cursus zeker geschikt. Wat mij betreft is deze cursus iets wat in ieder basispakket van iedere school zou mogen zitten. 

Werk jij op een school en wil je graag deze cursus met de hele klas of meerdere klassen volgen? Ik kijk graag met je mee naar alle mogelijkheden en maak dan een offerte op maat op basis van jouw wensen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk met fysieke werkboeken te werken in een klas in plaats van een digitaal werkboek. 

Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden voor deze cursus voor jouw klas of school. Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij een e-mail en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. 

Het is niet mogelijk (en niet toegestaan) om de cursus éénmalig aan te schaffen voor meerdere deelnemers. Iedere deelnemer krijgt persoonlijke inloggegevens en tijdens de cursus wordt per deelnemer de voortgang bijgehouden in de online leeromgeving. 

Zie ook de Algemene voorwaarden

bottom of page