top of page

GRATIS OEFENING - KERNKWADRANTEN

In de Gelukkig jezelf podcast aflevering (#51) over jaloezie, vertel ik jou over de kernkwadranten. Deze oefening kan je mooie inzichten geven in wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn. Zodat je daar weer mee aan de slag kunt. 

IMG_1506[11874]_edited.jpg

Hét gelukkig jezelf kaartendeck

De Gelukkig Jezelf inzichtkaarten zijn een mooi hulpmiddel om jou een stukje gelukkiger jezelf te laten zijn. Deze kaarten kunnen jou helpen om inzicht(en) te krijgen in bepaalde vraagstukken waar je in je hoofd misschien al dagen of weken over nadenkt. Naast het verkrijgen van inzichten, kan het ook zo zijn dat je je door deze kaarten bewust wordt van de stappen die je voor jezelf mag zetten.

Het kaartendeck bestaat uit 42 prachtig vormgegeven kaarten. Voor iedere kaart vind je in het bijbehorende boekje een uitgebreide uitleg.

Het Gelukkig Jezelf kaartendeck is makkelijk te gebruiken en voor iedereen inzetbaar die de beste versie van zichzelf wil worden of zijn. De kaarten bieden een richting waar je je op mag focussen. Dat wat al lang in jou zit, maar waar je soms even een zetje bij nodig hebt.

bottom of page