top of page
Stylist Tafel en Planten

Hulp na scheiding

Tijdens en na een scheiding komen er veel emoties omhoog. Want scheiden is afscheid nemen en afscheid nemen is moeilijk. Je emoties gaan alle kanten op. Ik snap je, door mijn eigen ervaring weet ik precies waar je doorheen gaat en begeleid ik je graag hierin.  

Het sprookje eindigt
Samenwonen, kinderen krijgen en ze leefden nog lang en gelukkig. Het toekomstplaatje wat je ooit in je hoofd had, is voorbij en komt niet meer terug. In ieder geval niet op dezelfde manier. En dat doet pijn. Zoals het was, zal het niet meer zijn en je hebt zo je best gedaan.

Je hoeft het niet alleen te doen

Hoe kan je nu omgaan met al deze emoties? Hoe kun je je negatieve gevoelens richting je ex loslaten? Hoe kan je je weer jezelf voelen en balans krijgen in je leven?

Ik kan je helpen om die balans weer terug te vinden, om weer in jezelf te geloven. In gemiddeld 4 tot 8 sessies help ik je verder in jouw proces tijdens of na jouw echtscheiding.

 

Gelukkig jezelf is gespecialiseerd in hulpvragen met betrekking tot echtscheidingen, (alleenstaande) ouders, stiefouderschap en samengestelde gezinnen.

bottom of page