top of page
(Her)ken jezelf.png

(her)ken jezelf

De deuren voor de cursus (her)ken jezelf zijn momenteel helaas gesloten.

Schrijf jezelf in voor de wachtlijst en ik houd je op de hoogte!

Ben jij iemand die zichzelf graag ontwikkelt?

 

Hou jij van persoonlijke groei?

Ben je regelmatig bezig met de beste versie van jezelf te worden?

Dan mag de cursus (Her)ken jezelf niet ontbreken... Jezelf écht kennen, herkennen en erkennen is het fundament als het gaat om persoonlijke ontwikkeling!

Maar ook als je nooit iets doet aan persoonlijke ontwikkeling, is deze cursus écht een prachtige kans om kennis te maken met persoonlijke groei. 

Kortom, deze cursus is voor iedereen die zichzelf wel beter zou willen leren kennen, herkennen en erkennen. Zodat je gelukkiger jezelf kunt worden, zijn en blijven. 

In 7 lessen krijg jij inzichten waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. 

(her)ken jezelf

 • Wie ben jij eigenlijk?
 • Wat maakt jou echt blij?
 • Als jij zou doen wat je echt zou willen, wat zou dat zijn?
 • Waar gaat jouw pijn over?
 • En hoe ga je daarmee om?
 • Wat zeg jij allemaal tegen jezelf?​
Allemaal vragen waar jij uitgebreid antwoord op gaat krijgen in de online cursus (her)ken jezelf. En nog veel meer! 
Ik neem jou stap voor stap mee op een hele laagdrempelige manier, om jezelf nóg beter te leren kennen, herkennen én erkennen.
Een cursus die wat mij betreft écht iedereen goed zou doen! 
Herken jezelf quote.png

Online cursus
(her)ken jezelf

843 cursisten gingen jou voor!

Een online cursus waarin jij zelf, op jouw eigen tempo, aan de slag gaat met jezelf (nog) beter leren kennen, herkennen en erkennen. 

Je krijgt in deze cursus inzichten die je nooit meer kwijt raakt. Bewustwording is de eerste stap naar verandering. 

Wil jij gelukkig jezelf zijn? Dan is deze cursus onmisbaar! 

Ruim 800 deelnemers... 
zij vertellen er graag over

Ontwerp zonder titel (50).png
Review (Her)ken jezelf (4).jpg
Review (Her)ken jezelf (10).jpg
Review (Her)ken jezelf (8).jpg
Review (Her)ken jezelf (9).jpg

Wat maakt deze cursus de moeite waard?

groei

Stap voor stap neem ik jou mee om inzichten te krijgen in jezelf. Wat maakt dat je doet wat je doet? Wat maakt dat je niet doet wat je niet doet? En wat kun je ermee doen? Zodat je jezelf nog beter begrijpt en liever mag zijn voor jezelf... want... dit is jouw leven!

zonsopkomst

De cursus bestaat uit een visualisatie, 7 lessen en een werkboek. Je kunt de cursus net zo vaak herhalen als je wil. Alles wat ik je leer in de lessen, doe ik zelf minimaal 1 x per half jaar om te kijken waar ik nu sta en wat ik wil. 

Schrijven met hand

De lesstof van deze cursus staat gelijk aan 1 of 2 sessies in mijn praktijk. Aangezien ik een wachtlijst heb voor sessies en niet iedereen in sessies wil, wil ik jou deze kans bieden voor een heel klein prijsje om aan de slag te gaan met jezelf op een fijne manier die je veel inzichten oplevert. 

Meisje met uitgestrekte armen

Je hebt niets te verliezen. In persoonlijke groei kan je alleen maar winnen. En het mooie is, je mag en kan nu op jouw eigen tempo, in jouw eigen tijd, aan de slag. Zo vaak als je wil! 

handen vasthouden

De BONUSSEN... ja, echt... Eerlijk, alleen voor de bonussen zou je eigenlijk al mee moeten doen. De les over jouw innerlijk kind en de korte maar krachtige visualisatie om dichterbij jezelf te komen en meer naar jezelf te luisteren, gaan je al iets brengen in jouw persoonlijk proces. En dan te bedenken dat dit extraatjes zijn in de cursus! EN... dit keer zelfs een volledige sessie om nog meer stappen te zetten in jouw persoonlijke groei. 

Dit is wat je krijgt...

 • Een introductie les, visualisatie: 7 lessen in een online leeromgeving (t.w.v. 240 euro)
   

 • Iedere les zowel in video als in tekst te volgen. En nu ook in PODCAST versie!
  En dat alles in jouw eigen tempo!

   

 • Een digitaal werkboek met opdrachten die bij de lessen horen
   

 • Onbeperkt toegang, zolang mijn platform bestaat
   

 • Zo vaak te herhalen als je wil, dus de cursus kan steeds weer opnieuw gevolgd worden als het nodig is of als je er behoefte aan hebt. 

 • Een prachtige BONUS les die de cursus nog completer maakt, namelijk een les over jouw Innerlijk kind. (t.w.v 120 euro)

 • Nóg een BONUS: een mooie visualisatie om dichterbij jezelf te komen, even rust te nemen en echt naar jezelf te luisteren. Toe te passen op ieder moment van de dag! (t.w.v. 29 euro)
   

 • NIEUW! MEGA BONUS: Een uitgebreide sessie waarin je aan de slag gaat met de meest beperkende delen die je tegenkomt in deze cursus! (t.w.v. 120 euro)
   

 • Nóg een extra bonus: Ik ga 2 x 1 uur met jou samen de cursus volgen, als motiverende stok achter de deur én vraagbaak. Dus je doet het niet alleen. Deze uren kan je ook onbeperkt terugkijken, dus steeds herhalen. (t.w.v. 198 euro)

Een cursus ter waarde van 707 euro

Voor: 149 euro

Waarom (her)ken jezelf?

Na vele sessies waarin ik de lesstof die ik jou leer in deze cursus, te hebben toegepast... weet ik het 100 % zeker. Dit is echt voor iedereen van toegevoegde waarde. 

Door deze cursus leer je jezelf kennen. Maar je leert ook jezelf herkennen.. wat maakt dat je doet wat je doet? Én je leert jezelf erkennen in plaats van zo streng voor jezelf te zijn. 

Alle ingrediënten die je nodig hebt om een stukje dichter bij jezelf te komen, zitten in deze cursus. 

Wat het je oplevert?

Meer inzicht, meer bewustwording. Waardoor je patronen kunt doorbreken, beter weet wat je nodig hebt. en...Liever kunt zijn voor jezelf. 

En... mooie bijkomstigheid, je zult niet alleen jezelf beter begrijpen, maar ook anderen.. wat het leven wéér een stukje fijner maakt. 

HET IS EEN CADEAU VOOR JEZELF

Praktische informatie

Kopie van (Her)ken jezelf (2).png
Kopie van (Her)ken jezelf (2).png
Kopie van (Her)ken jezelf (2).png
Kopie van (Her)ken jezelf (2).png
Kopie van (Her)ken jezelf (2).png

Na aankoop van een ticket op cursussen.gelukkigjezelf.nl  ontvang je binnen 10 minuten persoonlijke inloggegevens per mail.

Let op: Check je spam inbox 

Je kan direct starten met de cursus, wanneer, waar en hoe vaak je wil.

Met deze persoonlijke inloggegevens krijg je onbeperkt toegang. Zolang mijn platform bestaat, heb je toegang tot deze cursus. 

Het digitaal werkboek is direct te downloaden

BONUS: Op 14 april om 9.00 uur en op 22 april om 20.00 uur ga ik samen met jou de cursus maken en kan je al jouw vragen aan mij stellen. Kan je deze data/tijden niet? Geen probleem, je kunt het altijd terugkijken. 

(Her)ken jezelf.png

Anderen vertellen over deze cursus...

"Deze manier van naar mezelf kijken helpt mij enorm om liever te zijn naar mezelf"

"Sinds ik deze sessie heb gehad, merk ik dat ik veel meer begrip heb voor mezelf als ik even boos of verdrietig ben. Hierdoor kan ik het veel beter handelen."

"Wauw, als ik dit een half jaar geleden had gedaan, dan had ik het heel anders gezien. Ik vind het echt fijn om te zien hoe ik gegroeid ben. Ik ben trots op mezelf"

"Waar ik altijd mijn pijn wegstopte, krijgt het nu meer ruimte op een gezonde manier. En weet je, dan valt het eigenlijk best wel mee. Wat was ik eigenlijk streng voor mezelf"

"Ohhh Angela, wat mooi om op deze manier mezelf te leren kennen. En echt, ik herken zoveel meer mezelf maar ook anderen. Ik merk dat ik ook anders kijk naar anderen. Heel fijn."

ik doe het ook...

Persoonlijke groei is nooit klaar. Ik ben er nog dagelijks mee bezig, soms heel actief, soms wat minder.

 

Maar ieder half jaar volg ik trouw deze cursus. En elke keer weer brengt het mij weer inzicht in daar waar ik sta, wat ik heb geleerd, wat ik mag leren en waarin ik ben gegroeid. 

Ik vind deze manier van kijken naar jezelf, zoals je dat in de cursus doet, een manier waarop iedereen zou móeten leren kijken naar zichzelf.. Vanuit liefde!

bottom of page