top of page
_87A7988.jpg

Ontdek de kracht van ademwerk

Verdiep je Adem & BEVRIJD JEZELF

Ademwerk of Breathwork is magisch als je het mij vraagt. 

Tijdens een ademsessie (of ademcirkel) nodig ik je uit om bewust, vol en verbonden te ademen, waardoor je extra zuurstof en energie in je lichaam brengt. Dit opent de deuren voor een diepe stroom van leven, waarin energie in beweging komt en emotionele blokkades en patronen kunnen worden doorbroken.

Tijdens een ademwerk sessie kun je een breed scala aan ervaringen tegenkomen, van diepe ontspanning en innerlijke rust tot intense emotionele doorbraken en spirituele, lichamelijke of mentale inzichten. Elke sessie is uniek en afgestemd op jouw behoefte.Of je nu op zoek bent naar heling, persoonlijke groei of gewoon een diepere verbinding met jezelf, een ademwerk sessie (of ademcirkel) bieden een krachtige en effectieve manier om te verkennen en te transformeren.

 

Durf jij de reis naar binnen aan te gaan?

Ademtraject

Ben je klaar om de diepere verbinding met jezelf te ontdekken en een vrijer, vervuld leven te leiden?

 

Ga dan voor het exclusieve Verbind met jezelf traject. Daarmee neem ik jou mee in in jouw innerlijke wereld en transformatie in jou door middel van ademwerk. 

Ademwerk is vergelijkbaar met sporten: één keer sporten geeft geen blijvende resultaten, maar met regelmatige oefening zie je progressie. Door consistent ademwerk te doen, zul je vrijer ademen en daardoor vrijer leven. Je onderneemt een innerlijke reis naar meer verbinding met jezelf, meer zelfliefde, begrip en acceptatie. En ik neem je heel graag mee op deze reis. 

​​

Maak van deze sessies echt een moment voor jezelf en investeer in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Image by The Printable Cøncept

ONLINE AdemSESSIE

Wil jij de kracht van ademwerk vanuit jouw eigen veilige plek in jouw eigen huis ervaren? Dat kan!

Speciaal voor jou heb ik een laagdrempelige online ademsessie opgenomen waarmee je hele mooie inzichten en ervaringen kunt op doen. 
 

Image by I.am_nah

ADEMCIRKEL of DUO-SESSIE

Ontdek de kracht van samen! Naast een individuele ademsessie is het ook mogelijk een ademcirkel bij te wonen of een duo-sessie met een vriend(in), familielid of partner te boeken. 

Een ademcirkel is eigenlijk niets anders dan een individuele sessie maar dan in een kleine, veilige groep, waarbij je de kracht van het samenzijn voelt en meewerkt in jouw proces. Ik geloof (door eigen ervaring) in de kracht van delen en samenzijn. De energie die loskomt in een cirkel (of duo-sessie) laat je voelen dat je niet alleen bent. 

 

In een cirkel (of duo sessie) gaan we samen aan de slag met een verbonden ademhaling. Door verbonden ademhaling creëer je een diepere ruimte in je lichaam. Het stelt je in staat om je systeem te bevrijden van oude lasten die niet langer relevant zijn. Je verwerkt vastzittende pijn, spanning en stress, waardoor de emotionele bagage die je met je meedraagt vermindert of zelfs verdwijnt. Dit resulteert in een letterlijke en figuurlijke ademruimte, waardoor je meer lucht krijgt om vrijer te leven!

Kijk snel of er ademcirkel data beschikbaar zijn. 

Of boek direct een duo-sessie! 

DUO Sessies

Samen delen schept een band. Net als in een ademcirkel, ga je in een duo-sessie door een verbonden ademhaling naar die vastzittende patronen, beperkende emoties en pijn die al langere tijd in jou zit opgeslagen. Alleen is het nóg intiemer, omdat je samen bent. Dit is een prachtige sessie om samen te doen met je (beste) vriend(in), familielid of met je partner. Samen ga je de kracht van ademen ervaren en met elkaar delen. Je gaat een innerlijke reis maken die je in je eentje maakt, maar je voelt dat de ander het ook maakt. En dat zorgt voor (nog meer) verbinding. 

Duo-sessies kunnen plaatsvinden in de ochtend of avond. Mail mij voor mogelijkheden. Ook in de avonden mogelijk!

 

Wil je weten wat jullie investering is? Check de actuele tarieven. 
 

CONTRA-INDICATIES

Wanneer is een ademcirkel/sessie wellicht niet geschikt voor jou?

Als je onder één van de onderstaande categorieën valt, dan zou ik ademwerk niet direct adviseren of zou ik jouw situatie eerst graag met jou willen bespreken. En bij twijfel, raadpleeg altijd eerst een arts.

Contra-indicaties van ademwerk zijn:

 • Zwangerschap (in elk stadium)

 • Ernstige PTSS of trauma

 • Actief gebruik van recreatieve drugs

 • Gebruik van medicijnen die de hersenstructuur veranderen, zoals anti-angst medicatie, antidepressiva, ADD- en OCD-medicijnen, enz.

 • Netvliesloslating

 • Glaucoom

 • Nieraandoeningen

 • Hoge bloeddruk

 • Chronische hyperventilatie

 • Hart- en vaatziekten, waaronder angina, eerdere hartaanval of beroerte

 • Diagnose van een aneurysma van welke aard dan ook

 • Ongecontroleerde schildklieraandoeningen

 • Diabetes (elk type)

 • Ernstige astma - voor lichte tot matige astma kunnen we dit bespreken, maar belangrijk is om je inhalator mee te brengen naar de sessie

 • Epilepsie

 • Voorgeschiedenis van epileptische aanvallen

 • Eerdere diagnose van bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening

 • Ernstige psychosomatische aandoeningen

 • Recente chirurgie, hechtingen of verwondingen

 • Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening of emotionele crisis in de afgelopen 10 jaar

bottom of page