top of page

Gratis werkboek voor jou!

Een cadeautje voor jou! Een werkboek om echt even stil te staan.

Speciaal voor jou om even kort terug te blikken op het afgelopen jaar en een kleine vooruitblik op het nieuwe jaar.

 

 Geen uitgebreide oefeningen, maar mooie vragen waarvoor je even een half uur tot uur kunt gaan zitten om eens even terug te kijken. 

Schrijf je in en ontvang binnen enkele minuten het werkboek per mail!

Let op: Hou je spam ook in de gaten!

TIP: HYpNO - VERVUL JOUW VERLANGEN

In het werkboek begin je met een terugblik op 2023. Maar vervolgens ga je natuurlijk ook vooruitblikken op het nieuwe jaar. 

En er iets niets mooiers als je het mij vraagt, om die opdrachten te combineren met het luisteren van mijn allernieuwste hypno: Vervul jouw verlangen!

Een hypno waarin je op een liefdevolle, positieve, rustgevende manier even naar binnen gaat en voelt wat jij het allerliefste wil en dat ook neer gaat zetten in een krachtige affirmatie. Een hypno die jou een boost kan geven voor het nieuwe jaar! 

Pure ontspanning voor jou én een positieve boost. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen! 

5 euro 
naar
Stichting
Support Casper!

Als jij de hypno aanschaft, steun je ook direct een goed doel.

 

In de maand december gaat het grootste deel van de gehele opbrengst van deze hypno naar de stichting Support Casper, voor een strijd tegen alvleesklierkanker.

Helaas maken wij deze vreselijke ziekte op dit moment van heel dichtbij mee en zijn we daarom een actie gestart. Ik heb besloten om het grootste deel van deze hypno regelrecht aan deze stichting te geven in de hoop dat er genoeg geld is om verder te gaan met alle onderzoeken in de strijd tegen alvleesklierkanker. Alle kleine beetjes helpen. 

Voor meer informatie over de actie, kijk op mijn actie pagina. 

bottom of page